ویزای تحصیلی کانادا

Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

به دلیل اینکه دانشگاه ها ، مدارس و موسسات آموزشی کانادا از نظر علمی دارای رنکینگ بالایی هستند هر ساله تعداد زیادی از افراد اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی از این مراکز می نمایند. متقاضیان پس از انجام مکاتبات اولیه با دانشگاه و ارائه مدارک لازم به دانشگاه و دریافت پذیرش می بایست برای اخذ ویزا اقدام نمایند.

لطفا دقت نمایید که اخذ پذیرش به منزله دریافت ویزا نمی باشد در نتیجه انجام پروسه ی ویزا بسیار حائز اهمیت می باشد که متخصصین ما در دپارتمان ویزای کانادا با سال ها تجربه در این امر شما را یاری خواهند نمود. بنابراین اگر قصد اقامت در کانادا را دارید، تحصیل در یکی از مراکز آموزشی و دانشگاه های کانادا می تواند یکی از بهترین گزینه ها باشد.


مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا

نامه پذیرش (study permit) مدرکی است که به شما اجازه میدهد در موسسات آموزشی تعیین شده مشغول به تحصیل شوید. این مجوز در واقع همان نامه ایست که از طرف مرکز آموزشی به عنوان پذیرش برای شما ارسال میشود.

1- مدرک شناسانایی:
پاسپورت خود و همراهان و 2 قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.

2- مدارک مالی:
• نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به یکی از بانک های کانادا انتقال داده اید.
• نامه وام دانشجویی از موسسه مالی ( اگر شامل شما میشود)
• نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
• نامه ی تمکن مالی که موجودی حساب شما را به صورت دلار کانادا مشخص کرده باشد.
• فیش واریز شهریه و خوابگاه که به حساب دانشگاه واریز نموده اید.
• نامه ی ساپورت مالی از شخص یا موسسه ایی ازکانادا که در طول تحصیل هزینه های شما را پوشش میدهد. (اگر شامل شما میشود)
• افراد زیر 18 سال می بایست ترجمه رضایت والدین برای تحصیل خارج از ایران و پوشش هزینه های مالی در طول مدت تحصیل را که در دفتر اسناد رسمی به ثبت رسیده، در تمام مراحل همراه داشته باشند.

 

دانلود چک‌ لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی کانادا

 

مدارک لازم برای ورود به کانادا پس اخذ ویزای کانادا

• اصل پاسپورت معتبر
• نامه دریافتی از سفارت مبنی بر تایید شدن مجوز تحصیلیتان به نام letter of introduction
• نامه پذیرش از دانشگاه (acceptance letter)
• مدارک مالی که نشان میدهد شما توانایی مالی برای تامین مخارج خود در کانادا را دارید. (در صورت دریافت بورسیه یا فاند از مراکز داخل کانادا، مدارک مربوطه را می بایست همراه داشته باشید)
• نامه REFRENCE و یا هر مدرک دیگری که سفارت هنگام صدور ویزای شما برای شما ارسال کرده و خواسته هنگام ورود به همراهتان داشته باشید.

توجه داشته باشید که در برخی موارد ممکن است officer از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. شما یا اعضای خانواده تان که همراه شما سفر خواهند کرد و بالای ۱۸ سال دارند باید گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنید.

 

تعرفه های ثبت نام ویزای دانشجویی کانادا

خدمات همکار مسافر
ثبت نام ویزای دانشجویی 370 دلار آمریکا 450 دلار آمریکا

 

حداقل هزینه مورد نیاز در طول تحصیل در کانادا

تعداد افراد هزینه های جاری سالیانه + شهریه هزینه های جاری ماهانه
متقاضی اصلی 10000$ 833$
اعضای خانواده به ازای هر نفر 4000$ 333$
هزینه های اضافی 3000$ 255$

 

تذکر: لطفا در نظر داشته باشید که به هزینه های مذکور، هزینه شهریه دانشگاه و یا مدرسه نیز اضافه میگردد.

1- آیا ویزای تحصیلی به خودی خود منجر به اخذ اقامت دائم می شود ؟
2- آیا با ویزای تحصیلی خودم، میتوانم والدینم را همراه خودم ببرم؟
3- تمکن مالی مورد نیاز چقدر است ؟
4- آیا در طول مدت تحصیل مجاز به کار کردن هستم ؟
5- آیا برای اخذ پذیرش نیازی به ارائه مدرک زبان می باشد ؟
6- آیا در طول تحصیل میتوانم به کشور خودم یا کشورهای دیگر سفر کنم؟ بله، مادامیکه ویزای تحصیلی و نامه پذیرش شما اعتبار دارد شما میتوانید بدون محدودیت سفر نمایید. ولی در نظر داشته باشید که شما در هر صورتی به پاسپورت نیاز دارید و تنها با ویزا مجاز به سفر نمی باشید.

ویزای کانادا را دنبال کنید

 

 

 

ویزای کانادا وقت سفارت کانادا

ویزای کانادا تعیین وقت سفارت کانادا

دریافت وقت سفارت کانادا جهت دریافت وقت سفارت کانادا با مشاوران ما در تماس باشید.

نشانی: انتهای بلوار کشاورز- خیابان دکتر قریب- تقاطع طوسی- ساختمان شباهنگ- پلاک 26- طبقه 3 واحد 23 تلفن تماس: ۶۶۵۷۰۴۵۵
 

دریافت ویزای کانادا پیکاپ پاسپورت کانادا از کشورهای واسط

گردشگران و متقاضیان اخذ ویزای کانادا و  وقت سفارت کانادا می توانند با ارسال مدارک مورد نیاز سفارت، درخواست وقت سفارت کانادا را به کارشناسان ما محول نمایند و اطمینان خاطر داشته باشند که متخصصین ما در حداقل زمان ممکن در صدد تعیین وقت سفارت کانادای آنها برخواهند آمد.