ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

 متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت این نوع ویزا اقدام نمایند. ویزای فرصت مطالعاتی که به نوعی ویزای کاری محسوب میشود، برحسب اینکه آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می کند یا خیر، باید فرم های مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به سفارت کانادا پرداخت نمایند. کسانی میتوانند برای دریافت این ویزا اقدام کنند که از شرایط علمی، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند.


مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

• اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.
• یک قطعه عکس جدید ۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید
• ترجمه شناسنامه متقاضی و اعضای خانواده درصورت همسفر بودن
• ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود و مشخص شود که نحوه ادامه تحصیل فرزندان در آن مدت به چه نحو خواهد بود. )
• تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
• مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی با مهر بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت یک ماه است.)
• ترجمه اسناد ملکی
• مدارک شغلی
• کارمندان:گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، با امضای مدیر مستقیم همراه با مهر شرکت)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه و ترجمه حکم کارگزینی ( درصورت موجود بودن)
کارفرمایان:ترجمه آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به زبان انگلیسی
بازنشستگان:ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)
و همچنین
• گواهی اشتغال به تحصیل متقاضی در صورت دانشجو بودن
• رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی
• نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
• ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل
• نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم (ایران) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می کنند. (در صورت وجود)
• فرم LMIA
• رسید پرداختی ۲۳۰ دلار که از کانادا پرداخت شده باشد
• ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم

 

دانلود چک‌لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

 

 

تعرفه ی ثبت نام ویزای فرصت مطالعاتی

خدمات همکار مسافر
ثبت نام ویزای فرصت مطالعاتی 370 دلار آمریکا 450 دلار آمریکا

 

 

 

ویزای کانادا را دنبال کنید

 

 

 

ویزای کانادا وقت سفارت کانادا

ویزای کانادا تعیین وقت سفارت کانادا

دریافت وقت سفارت کانادا جهت دریافت وقت سفارت کانادا با مشاوران ما در تماس باشید.

نشانی: انتهای بلوار کشاورز- خیابان دکتر قریب- تقاطع طوسی- ساختمان شباهنگ- پلاک 26- طبقه 3 واحد 23 تلفن تماس: ۶۶۵۷۰۴۵۵
 

دریافت ویزای کانادا پیکاپ پاسپورت کانادا از کشورهای واسط

گردشگران و متقاضیان اخذ ویزای کانادا و  وقت سفارت کانادا می توانند با ارسال مدارک مورد نیاز سفارت، درخواست وقت سفارت کانادا را به کارشناسان ما محول نمایند و اطمینان خاطر داشته باشند که متخصصین ما در حداقل زمان ممکن در صدد تعیین وقت سفارت کانادای آنها برخواهند آمد.