ویزای توریستی کانادا

Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

 

اکثر ملیت‌ها (از جمله ایرانیان)، برای بازدید از جاذبه های گردشگری، دیدار خویشاوندان ، شرکت در همایش های علمی و تجاری نیاز به ویزای توریستی یا ویزیتوری دارند. ویزای توریستی کانادا به صورت، ویزای مولتیپل یا همان ویزای پنج ساله (تا پایان اعتبار پاسپورت) صادر میشود.

شرکت سفرهای علی بابا با ایجاد دپارتمان انحصاری ویزای کانادا در تمام مراحل اخذ ویزا با ارائه خدمات مشاوره ای تخصصی، شما را همراهی خواهد کرد. متخصصین ما در دپارتمان ویزای کانادا، مدارک شما را به دقت بررسی و کنترل می نمایند. در موارد خاص به منظور تقویت شرایط احراز ویزا، ممکن است از شما مدارک تکمیلی درخواست شود. پس از اینکه مدارک مورد نیاز بر اساس استانداردهای سفارت تکمیل و ترجمه شد، ظرف مدت بسیار کوتاهی، همکاران ما درخواست ویزای شما را از طریق سیستم آنلاین که پروسه ویزا را بسیار تسهیل نموده است، به سفارت ارائه می دهند. تکمیل فرم ها و پرداخت وجوه مرتبط نیز در همین مرحله برای متقاضیان انجام میگیرد.

پس از ثبت درخواست، نامه انگشت نگاری جهت انجام بایومتریک در کشور مورد نظر شما، در اختیارتان قرار داده می شود و شما ظرف مدت یک ماه می بایست جهت انجام انگشت نگاری اقدام نمایید. انتخاب محل انگشت نگاری به عهده شخص متقاضی می باشد و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. شما می توانید به کشورهای ترکیه، امارات، ارمنستان و ... یا هر کشور دیگری که دفاتر VAC داشته باشند، برای انگشت نگاری سفر نمایید و برای این امر نیازی به تعیین وقت قبلی ندارید و تنها با در دست داشتن برگ انگشت نگاری در هر زمانی که بخواهید (به جز روزهای تعطیل سفارت)، قابل انجام است. البته قبل از سفر برای انگشت نگاری، متخصصین ما، اطلاعات مورد نیاز مانند تعطیلات رسمی سفارت کانادا و دفاتر انگشت نگاری را به شما اعلام خواهند نمود تا در روزهای کاری مراجعه و پروسه ی انگشت نگاری برای شما انجام شود.

بعد از انجام انگشت نگاری حداکثر ظرف مدت چهار ماه (بین ده روز تا چهار ماه)، جواب نهایی اعلام می شود و شما بلافاصله از طریق متخصصین ما در جریان نتیجه ویزا قرار خواهید گرفت. در صورت رد درخواست ویزای شما، نامه ریجکتی سفارت در اختیار شما قرار داده می شود و دلایلی که منجر به رد درخواست شما شده، برای شما توضیح داده می شود تا در صورت اقدام مجدد در جهت رفع نواقص اقدام نمایید. اگر هم درخواست ویزای شما، تایید شده باشد، به شما اطلاع میدهیم تا پاسپورتتان را برای الصاق ویزا در اختیار همکاران ما در بخش پیکاپ ویزا قرار دهید تا پروسه مربوطه برای شما در کوتاه ترین مدت انجام گیرد.

ویزای توریستی کانادا به این نحو است که درهر بار ورود، حداکثر تا 6 ماه مجاز به اقامت در این کشور هستید و قبل از آن می بایست خاک کانادا را ترک نمایید.
با ویزای توریستی کانادا امکان کار کردن در این کشور وجود ندارد ولی امکان ادامه تحصیل در دوره هایی که کمتر از ۶ ماه باشند وجود دارد.

 

دانلود چک لیست مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا

 

سفر فرزندان بدون همراهی والدین: در صورتیکه فرزندان زیر 18 سال به تنهایی و بدون والدین قصد سفر به کانادا را دارند، می بایست ترجمه رضایت نامه والدین را که در دفتر اسناد رسمی به ثبت رسیده را ارائه نمایند . همچنین درصورتیکه یکی از والدین همراه فرزند سفر می کند، ارائه رضایت نامه والد دیگر که در ایران می ماند، الزامی است.

 

تعرفه های ثبت نام ویزای توریستی کانادا

خدمات همکار مسافر
ثبت نام ویزای توریستی نرمال 275 دلارآمریکا 300دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی نرمال افراد ۱ تا ۴ سال 200 دلار آمریکا 210دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی نرمال افراد ۴ تا ۱۴ سال 200 دلار آمریکا 210دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی ( ۱ تا ۴ سال ) 650 دلار آمریکا 750 دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی ( ۴ تا ۱۴ سال ) 900 دلار آمریکا 1100 دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی بزرگسال 1100 دلار آمریکا 1300 دلار آمریکا
ثبت نام ویزای دانشجویی و فرصت مطالعاتی 370 دلار آمریکا 450 دلار آمریکا

 

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا

1- ارائه مشاوره تخصصی و بررسی مدارک
2- ترجمه و تایید مدارک طبق دستورالعمل، ارسال مدارک به دفاتر سفرهای علی بابا
3- ارائه درخواست ویزا از طریق سیستم آنلاین
4- انجام انگشت نگاری (بایومتریک)
5- دریافت نتیجه ویزا حداکثر ظرف مدت چهار ماه (بین ده تا 4 ماه)


اعتبار ویزای توریستی کانادا

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. اما کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت Multiple صادر شده باشد یعنی چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به دفعات متعدد به کانادا سفر نماید.


سوالات متداول در زمینه دریافت ویزای توریستی کانادا

1- آیا اعضای یک خانواده میتوانند در قالب یه پرونده اقدام نمایند؟
2- حداکثر مدت مجاز اقامت با ویزای توریستی در کانادا؟
3- آیا با ویزای توریستی مجاز به ادامه تحصیل می باشم؟
4- حداقل تمکن مالی برای ویزای توریستی چقدر می باشد؟
5- آیا سفر های علی بابا ویزا توریستی من را تضمین می نماید؟
6- چه مدت بعد از ریجکت شدن میتوانم مجددا اقدام نمایم؟
7- آیا داشتن ویزای شینگن و یا ویزای کشورهای دیگر الزامی است؟

ویزای کانادا را دنبال کنید

 

 

 

ویزای کانادا وقت سفارت کانادا

ویزای کانادا تعیین وقت سفارت کانادا

دریافت وقت سفارت کانادا جهت دریافت وقت سفارت کانادا با مشاوران ما در تماس باشید.

نشانی: انتهای بلوار کشاورز- خیابان دکتر قریب- تقاطع طوسی- ساختمان شباهنگ- پلاک 26- طبقه 3 واحد 23 تلفن تماس: ۶۶۵۷۰۴۵۵
 

دریافت ویزای کانادا پیکاپ پاسپورت کانادا از کشورهای واسط

گردشگران و متقاضیان اخذ ویزای کانادا و  وقت سفارت کانادا می توانند با ارسال مدارک مورد نیاز سفارت، درخواست وقت سفارت کانادا را به کارشناسان ما محول نمایند و اطمینان خاطر داشته باشند که متخصصین ما در حداقل زمان ممکن در صدد تعیین وقت سفارت کانادای آنها برخواهند آمد.